Založ si blog

Dobre, nám bolo, môže byť opäť.

Ak sme si mysleli ,že po roku 1989 sme dospelí k úplnej slobode a demokracii,tak mnohí sa z toho sna už zobudili a vidia ,že nie všetko je tak, ako nám to tvrdili a tvrdia . Že opäť sú pre nás mnohé veci tabu a že niekto nami manipuluje………….

Vždy si pravda k ľuďom cestu nájdeaj vzhľadom na to , že klamstvo má krátke nohy. Nedá sa vodiť do nekonečna ľudí za nos. Veru rok 1989, skutočnosti,príčiny a podfarbenia…tak sme viacerí boli súčasťou toho davu,ktorý z úprimného presvedčenia bol v uliciach a chcel a túžil sa mať lepšie. Pretože bolo neúnosné ,ako sme v istých momentoch žili. Vtedy nikomu z nás neprišlo na um, že v mnohých parametroch a ukazovateľoch, netvrdím ,že vo všetkých ,budeme sa mať horšie a že hrstka ,ktorá sa ako správca vecí verejných nechala najať ,ušila na vlastný národ búdu a profitovali z toho. Jedina úloha ich bola ,udržať národ v pokoji. No zo Slovákmi to nemali ťažké ,ako povedzme si úprimne niekde v inom štáte,pretože naše nároky a predstavy o životnom štandarte sú oveľa nižšie ,ako sú napr. v Rakúsku,Nemecku a pod. Sme zvyknutý ohýbať svoje chrbáty príliš hlboko ,čo oceňujú najmä vladári a politici,pretože dokážu na nás rúbať drevo….

ale ak už ľuďom nebude čo brať ,tak vtedy to bude zlé.Blížime sa míľovými krokmi ku tomuto. Stále viac pribúda naštvaných občanov a vrie to ako v tlakovom hrnci. čaká sa len kedy to vybuchne,preto už by sa mala nájsť osoba ,ktorá by vedela to pnutie u občana zastaviť.Neverím ,že to bude politická strana alebo niektorí politik ,už ľudí dosť oklamali . No verme bude to kultivované a nebudú dunieť žiadne zbrane,raz sme ako národ to dokázali a možno to vyjde aj tentokrát, len si držme prsty všetci.

Prečo? Slovensko stratilo imidž , Amerického života ? podľa, ruských návštevníkov Tatier ?

03.08.2014

Nedá mi nenapísať o skutočnostiach ,ktoré by mali byť mementom pre nás Slovákov. Tajomstvo nie je ,že každý rok máme najviac návštevníkov z Ruska v Tatrách. Vyjadrenia a postoje sa však rok, čo rok podobajú úpadku našej spoločnosti. Vraj ešte za totáča pri návšteve našej krajiny obdivovali ,akúže Ameriku tu máme a čo všetko sa dá v našej krajine. no posledné [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 5184x
Priemerná čítanosť článkov: 2592x

Autor blogu

Kategórie

Archív