Založ si blog

Dobre, nám bolo, môže byť opäť.

Ak sme si mysleli ,že po roku 1989 sme dospelí k úplnej slobode a demokracii,tak mnohí sa z toho sna už zobudili a vidia ,že nie všetko je tak, ako nám to tvrdili a tvrdia . Že opäť sú pre nás mnohé veci tabu a že niekto nami manipuluje………….

Vždy si pravda k ľuďom cestu nájdeaj vzhľadom na to , že klamstvo má krátke nohy. Nedá sa vodiť do nekonečna ľudí za nos. Veru rok 1989, skutočnosti,príčiny a podfarbenia…tak sme viacerí boli súčasťou toho davu,ktorý z úprimného presvedčenia bol v uliciach a chcel a túžil sa mať lepšie. Pretože bolo neúnosné ,ako sme v istých momentoch žili. Vtedy nikomu z nás neprišlo na um, že v mnohých parametroch a ukazovateľoch, netvrdím ,že vo všetkých ,budeme sa mať horšie a že hrstka ,ktorá sa ako správca vecí verejných nechala najať ,ušila na vlastný národ búdu a profitovali z toho. Jedina úloha ich bola ,udržať národ v pokoji. No zo Slovákmi to nemali ťažké ,ako povedzme si úprimne niekde v inom štáte,pretože naše nároky a predstavy o životnom štandarte sú oveľa nižšie ,ako sú napr. v Rakúsku,Nemecku a pod. Sme zvyknutý ohýbať svoje chrbáty príliš hlboko ,čo oceňujú najmä vladári a politici,pretože dokážu na nás rúbať drevo….

ale ak už ľuďom nebude čo brať ,tak vtedy to bude zlé.Blížime sa míľovými krokmi ku tomuto. Stále viac pribúda naštvaných občanov a vrie to ako v tlakovom hrnci. čaká sa len kedy to vybuchne,preto už by sa mala nájsť osoba ,ktorá by vedela to pnutie u občana zastaviť.Neverím ,že to bude politická strana alebo niektorí politik ,už ľudí dosť oklamali . No verme bude to kultivované a nebudú dunieť žiadne zbrane,raz sme ako národ to dokázali a možno to vyjde aj tentokrát, len si držme prsty všetci.

Prečo? Slovensko stratilo imidž , Amerického života ? podľa, ruských návštevníkov Tatier ?

03.08.2014

Nedá mi nenapísať o skutočnostiach ,ktoré by mali byť mementom pre nás Slovákov. Tajomstvo nie je ,že každý rok máme najviac návštevníkov z Ruska v Tatrách. Vyjadrenia a postoje sa však rok, čo rok podobajú úpadku našej spoločnosti. Vraj ešte za totáča pri návšteve našej krajiny obdivovali ,akúže Ameriku tu máme a čo všetko sa dá v našej krajine. no posledné [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 5191x
Priemerná čítanosť článkov: 2596x

Autor blogu

Kategórie

Archív